Το MAKE είναι μια επιχείρηση καινοτόμα που στηρίζει και δημιουργεί  καινοτόμες λύσεις για νέες και υφιστάμενες εταιρείες που στοχεύουν στην εξωστρέφεια με νέα state-of-the-art προϊόντα

Το ΜΑΚΕ είναι ένας χώρος δημιουργίας που διαθέτει όλα τα απαραίτητα εργαλεία και την τεχνογνωσία για την υλοποίηση των πιο απαιτητικών και ιδιαίτερων projects:

Σχεδιασμός και υλοποίηση συσκευασίας (packaging), αντικειμένων (object design) και κάθε άλλο project custom σχεδιασμού, μικρής ή μεγάλης διάστασης.

Συμπληρωματικά, ο πρώτος όροφος του MAKE λειτουργεί ως ένας συνεργατικός χώρος όπου δίνεται η δυνατότητα σε κάποιον να μεταφέρει το γραφείο του, με μηνιαία συνδρομή, έχοντας παράλληλα γραμματειακή υποστήριξη, χρήση του meeting room και την ευκαρία να βρίσκεται σε ένα χώρο με πλήθος δημιουργικών εργαλείων.

Αναλαμβάνουμε όλα τα “δύσκολα” projects. Κάθε νέα ιδέα είναι για μας μια νέα πρόκληση.

Για κάθε ιδέα υπάρχουν τα σωστά εργαλεία για την υλοποίησή της.

Έχετε κάποια ιδέα που θέλετε να τη δείτε να πραγματοποιείται;

Θέλετε να φτιάξετε κάτι σχεδιασμένο από εσάς ώστε να καλύπτει ακριβώς τις δικές σας ανάγκες;

Η έμπειρη ομάδα του MAKE είναι στη διάθεσή σας!

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

The Ones That MAKE

Χρήστος Κύρου
Χρήστος ΚύρουArchitect, MAKE Co-Founder & specialized in Interactive media
Ο Χρήστος είναι αρχιτέκτονας, μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα και στο Λονδίνο, ενώ έχει ταξιδέψει πολύ.

Σπούδασε Αρχιτεκτονική και Αρχιτεκτονική & Ψηφιακά Μέσα στο Λονδίνο όπου έζησε και εργάστηκε για επτά χρόνια. Στην διάρκεια των σπουδών ασχολήθηκε με εξειδικευμένες κατασκευές κάνοντας χρήση προηγμένων τεχνολογιών cnc μηχανών εξελίσσοντας τρόπους ψηφιακών κατασκευών (digital fabrication).

Η συνεχής ενασχόλησή του με τα μηχανήματα του επέτρεψε να συνδυάζει τις γνώσεις του σχεδιαστή με αυτές του χειριστή του μηχανήματος. Ο συνδυασμός αυτών των γνώσεων έχει διευρύνει την σχεδιαστική προσέγγιση που εφαρμόζει προτείνοντας σύνθετες λύσεις για custom εφαρμογές αποσκοπώντας σε ένα τέλειο αποτέλεσμα plug and play προσαρμοσμένο στις εκάστοτε ανάγκες του πελάτη.

Διαθέτει Μελετητικό πτυχίο Β΄ Τάξης στην κατηγορία “Αρχιτεκτονικές Μελέτες” και “Ειδικές Αρχιτεκτονικές Μελέτες”

Bio
Δημοσθένης Βαβάτσης
Δημοσθένης ΒαβάτσηςCreative Director & Co-Founder
Ο Δημοσθένης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, αλλά η ανήσυχη φύση του τον οδήγησε σε ένα ατελείωτο ταξίδι σε όλη την Ελλάδα, με σκοπό τη γνωριμία με τόπους, χρώματα, τη φύση και ενίοτε με παράξενα πάρτυ και live.

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στο Στρατηγικό Μάρκετινγκ. Δραστήριος και παθιασμένος με ο,τι κάνει, εργάστηκε στο παρελθόν ως γραφίστας, τραπεζικός υπάλληλος, ραδιοφωνικός παραγωγός, account manager προώθησης προϊόντων και ιδρυτής εταιρείας διοργάνωσης συναυλιών.

Σήμερα είναι Creative Director του MAKE και η καθημερινότητά του δεν του επιτρέπει να πλήττει ποτέ. Κάθε project που περνάει την πόρτα είναι σαν καινούρια πίστα στο αγαπημένο του βιντεοπαιχνίδι: Πηδάει, χτυπά, λύνει το γρίφο και τελικά “περνάει” στο επόμενο project. GAME ON!!!

Bio
Θοδωρής Θοδωρίδης
Θοδωρής ΘοδωρίδηςArchitect & Digital Fabrication advisor
Είναι ενεργός αρχιτέκτονας με εμπειρία στο σχεδιασμό και την κατασκευή. Παράλληλα διδάσκει Αρχιτεκτονική Τεχνολογία στο A.M.C.Th. και υποστηρίζει την ομάδα του ΜΑΚΕ ως εξωτερικός συνεργάτης στους τομείς του 3D & παραμετρικού σχεδιασμού, laser-cut, 3D-print & cnc-router.
Ίνα Παρθενίου
Ίνα ΠαρθενίουArchitect & Achitectural material advisor
Η Ίνα είναι ενεργός Αρχιτέκτονας με εμπειρία στο σχεδιασμό την οργάνωση και κατασκευή ιδιωτικών έργων. Διατηρεί αρχιτεκτονικό γραφείο στην Αθήνα parthenios.com ενώ παράλληλα είναι εξωτερικός συνεργάτης της ομάδας του MAKE σε αντικείμενα όπως Αρχ. διαγωνισμούς, σχεδιασμό επίπλων και installations.
Άλκης Σακελλαρίδης
Άλκης ΣακελλαρίδηςArchitect & construction advisor
Είναι αρχιτέκτων μηχανικός με σπουδές στο Λονδίνο, με πληθώρα μελετητικών και κατασκευαστικών έργων στο ενεργητικό του. Οραματιστής και δημιουργός με ικανότητες ευρέος φάσματος στο χώρο της τέχνης και της επιστήμης. Χαίρεται να μεταδίδει τις γνώσεις του και να αλληλεπιδρά με νέους δημιουργούς. Συνεργάτης και Σύμβουλος του make ως trouble solver.
Κωστής Δουρτμές
Κωστής ΔουρτμέςArchitect
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Α.Π.Θ. και έχει εμπειρία στην κατασκευή. Εργάζεται στο ΜΑΚΕ ως αρχιτέκτονας.
Χρυσάνθη Κάρτα
Χρυσάνθη ΚάρταArchitect
Κωνσταντίνος Παλουμπής
Κωνσταντίνος ΠαλουμπήςArchitect

Συνεργάτες

Γιώργος Γερασιμίδης
Γιώργος Γερασιμίδης
Ελεάνα Φώτη
Ελεάνα Φώτη
Ελένη Μερτζίδη
Ελένη Μερτζίδη
Γιώργος Γιαννέτας
Γιώργος Γιαννέτας
Κατερίνα Ποτηριάδη
Κατερίνα Ποτηριάδη
Θανάσης Γούσης
Θανάσης Γούσης
Παυλίνα Κρίκη
Παυλίνα Κρίκη
Ιωάννα Χαντζηκωνσταντίνου
Ιωάννα Χαντζηκωνσταντίνου
 Βάγια Τζίντζη
Βάγια ΤζίντζηProject Coordinator & Administration Assistant
Η Βάγια είναι απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής του Α.Π.Θ. και απόφοιτη του μεταπτυχιακού προγράμματος του Βιομηχανικού Σχεδιασμού Προιόντων και Συστημάτων στην Κοζάνη. Εργάζεται στο ΜΑΚΕ ως project coordinator και γραμματειακή υποστήριξη.